TastyBasics producten nu te bestellen voor thuis

donderdag 31 maart 2016

  • HANNN

Food Basics en Ding Dong zorgen voor gezonde kant-en-klare voeding aan huis.

Het bedrijf Food Basics uit Emmen heeft een nieuwe voedingslijn ontwikkeld op basis van groenten en fruit, zonder toevoeging van slechte koolhydraten. Samen met Ding Dong, onderdeel van Distrivers uit Hoogeveen, heeft Food Basics de producten beschikbaar gemaakt voor de consument thuis.

Gezond ouder worden, dat willen we allemaal. Met de juiste voeding kun je dit zeker beïnvloeden. Vanaf heden kan de consument de TastyBasics producten bestellen via de vernieuwde website www.tastybasics.nl. De nieuwe, overzichtelijke site leidt consumenten en professionals snel naar de informatie waarnaar ze op zoek zijn. Er wordt veel uitleg gegeven over wat goede voeding nu werkelijk is. Dit wordt ondersteund met een duidelijk filmpje. Tevens biedt het de mogelijkheid om de koolhydraatarme producten direct te bestellen. Na bestellen worden deze thuisbezorgd door maaltijd- en boodschappenleverancier Ding Dong.

TastyBasics, gemakkelijk en gezond
“Met z’n allen zijn we erop gericht mensen gezonder ouder te laten worden. Dit kan door te kiezen voor producten met aanzienlijk minder koolhydraten, en met nutriënten in een natuurlijke verhouding” zegt productmanager Mariëtte van Duijn van TastyBasics. Smaakvolle en pure kant-en-klaar producten met hele, natuurlijke grondstoffen als basis. Toegevoegde suikers komen er niet in voor. Onze voedingslijn bestaat uit brood, huzarensalade, pannenkoek en een groentetaartje. Kant-en-klare producten voor mensen die gezonder willen eten en geen zin hebben om lang in de keuken te staan.

Ding Dong, maaltijden en meer
Ding Dong levert koelverse maaltijden op maat en boodschappen bij mensen thuis in een aantal regio’s in Nederland. Na een uitgebreide test met TastyBasics brood, bezorgt Ding Dong vanaf heden ook de andere producten van TastyBasics bij mensen thuis na bestelling via de website.

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network