HANNN en Innexus ondertekenen een gezamenlijke Alles is Gezondheid... pledge!

zaterdag 21 november 2015

  • HANNN

Innexus (hét samenwerkingsverband van bedrijven werkzaam in de foodsector gevestigd in Noord-Nederland) en HANNN hebben op 19 november 2015 een gezamenlijke pledge van Alles is Gezondheid... ondertekend.
Met deze pledge beloven zij bij te dragen aan de gezondheid van mensen in Nederland, de groei van het aantal chronisch zieken te keren en gezondheidsverschillen tussen groepen mensen te verkleinen. Het verbeteren van de gezondheid draagt bij aan een vitale maatschappij en een vitale economie. 

Paul Visschedijk (directeur Innexus)
Paul Visschedijk (directeur Innexus)
Daan Bultje (directeur HANNN)
Daan Bultje (directeur HANNN)

Innexus en HANNN zullen de impact van Alles is gezondheid… verbreden en verdiepen door de volgende activiteiten uit te voeren:

- Het versterken van de samenwerking tussen bedrijven in de voedingssector en kennisinstellingen/onderzoekspartijen die helpen bij 
  het ontwikkelen van hoogwaardige Agri & Food producten en diensten die bijdragen aan een gezonde leefstijl.
- Projecten voortkomend uit de samenwerking tussen bedrijven in de voedingssector en kennisinstellingen/onderzoekspartijen
  zullen worden ondersteund door financiering en/of andere vormen van support.
- Het stimuleren dat de producten en diensten die we hebben helpen ontwikkelen ook breed geïmplementeerd en/of verkrijgbaar zijn.

Meer informatie over Innexus leest u hier.

Meer informatie over Alles is Gezondheid... leest u hier.

HANNN is 19 november 2015 gestart als regionetwerk van Alles is Gezondheid....(AIG). AIG is het nationale preventie programma gericht op een beweging die leidt tot een gezonder en vitaler Nederland. Lees daarover hier meer.
Wilt u meer weten over Alles is Gezondheid... of bent u geïnteresseerd in het ondertekenen van een gezondheidspledge? Neem dan contact op met allette.snijder@hannn.euInterview en ondertekening van de Food pledge (Paul Visschedijk en Daan Bultje). 

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network