HANNN Best Abstract Award

vrijdag 8 mei 2015

  • HANNN

Dit jaar wordt tijdens de ISCOMS conferentie voor het eerst de HANNN Best Abstract Award Uitgereikt

De vergrijzing brengt niet alleen vele uitdagingen met zich mee voor de maatschappij en wetenschap, maar biedt ook kansen voor economische groei. Vele organisaties, kennisinstellingen en lokale overheden hebben de handen ineengeslagen met het Healthy Ageing Network Northern Netherlands (HANNN) om samen te werken in de zoektocht naar oplossingen voor een langer gezond leven. 

Binnen het HANNN worden nieuwe manieren van preventie, betere medicijnen, gezond eten, nieuwe zorgmodellen voor organisaties en nieuwe producten en diensten op het gebied van Healthy Ageing ontwikkeld.

Met de Best Abstract Award wil het HANNN jong talent aanmoedigen en ondersteunen om onderzoek te doen op het gebied van Healthy Ageing en daarvoor ook erkenning geven. Het HANNN wil jong talent motiveren om ‘out-of-the-box’ the denken en samen te werken met mensen uit andere disciplines om nieuwe oplossingen te vinden die een gezond en actief leven ondersteunen.

Bij de Best Abstract Award hoort ook een netwerk voucher t.w.v. €500,-. Deze voucher kan gebruikt worden door de winnaar om deel te nemen aan een congres/seminar/workshop naar keuze, om zijn/haar netwerk en kennis te vergroten. Bovendien kan de winnaar de award ook gebruiken als validatie en zichtbaarheid van het abstract.  

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network