Symposium Stoppen met Werken

  • 12:00 uur
  • 17:00 uur
  • Beste Western Plus Hotel Restaurant - Aduard
  • Zorg Innovatie Forum
  • AndersOud 2030

Pensioen is niet sexy, maar het heeft je aandacht wel nodig!

Vrijdag 11 oktober van 12.00 tot 17.00 uur organiseren de stichting VrouwenVisie en stichting Vrouwensalon in Best Western Plus Hotel Restaurant het symposium ‘Stoppen met werken … Hoe moeilijk kan het zijn?’ voor hen die het einde van hun werkzame leven aan zien komen. Na afloop van het symposium hebben de deelnemers meer inzicht in hun situatie gekregen en kijken ze vol vertrouwen uit naar de periode dat ze niet meer hoeven te werken.
 

Programma
Het symposium bestaat uit een plenair gedeelte o.l.v. dagvoorzitter Myra Eeken-Hermans (BrugVrouw) met een bijdrage van Ineke van Gent, burgemeester van Schiermonnikoog en muzikale intermezzo’s van operadiva Marlies de Waard. De schrijfsters Sjikke Mulder en Heleen Untied vertellen over hun ervaringen met het schrijven van het gelijknamige boek. Tijdens 3 workshoprondes wordt verdieping op diverse aspecten van het ‘met pensioen gaan, en dan’ aangeboden. Tussendoor kunnen deelnemers met gebruik van hun DigiD via een pensioenspeeddate hun eigen pensioensituatie bekijken. Download hier het programma.

Aanmelding
De entreeprijs voor het symposium bedraagt € 39,50 euro per persoon en is inclusief koffie/thee, lunch, lezingen, workshops en het boek (met ervaringsverhalen) ‘Stoppen met Werken… Hoe moeilijk kan het zijn?’. Het boek is ook los verkrijgbaar tijdens die dag. Tickets uiterlijk 30 september boeken en direct betalen via www.ticketkantoor.nl/shop/symposium2019 . Hier kan ook een keuze (maximaal 3) gemaakt worden uit de workshops.

Provincie Groningen
Het symposium ‘Stoppen met Werken… Hoe moeilijk kan het zijn’ wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Leefbaarheidsfonds van de provincie Groningen. De Provincie Groningen hecht er veel waarde aan om vitale vrouwen te interesseren voor vrijwilligerswerk in dorp en regio om zo de vitaliteit en leefbaarheid in dorp en regio te versterken.